Over private label...

Wij zijn een private label producent uit Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verschillende beauty producten, zoals huidverzorging, professionele producten en high-tech cosmetica. Ons onderscheidend vermogen is ons flexibele productieproces, waardoor we met lage minimum afnamen kunnen werken. Normaal gesproken kan een minimum afname voor een private label minimum oplopen tot 1000-5000 stuks per product. Maar vanwege ons productieproces kunnen wij uw eigen merk al produceren vanaf 12 stuks tot aan grotere volumes. We bieden een zeer uitgebreid standaard assortiment van huidverzorging, zonbescherming, haarverzorging en professionele producten.

Hoe start ik?

Om te starten met een private label, kunt u in de eerste instantie vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken dan graag alle mogelijkheden, dit kan per mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Wij sturen u graag onze productcatalogus met al onze standaard formuleringen, prijzen en aanvullende informatie.

Minimale afname

De minimale afname voor onze standaard producten is slechts 12 stuks per product. Dit stelt u in de gelegenheid om kleiner te starten, of om eerst de markt uit te proberen.

Retourneren

Wij produceren gepersonaliseerde producten voor bedrijven.
Producten die voldoen aan de specificaties kunnen dan ook niet worden geretourneerd. Onvolkomenheden dienen binnen 72 uur na ontvangst te worden gemeld.

Samples

We sturen u graag samples van onze producten. Deze zijn te bestellen voor zoveel items als u wilt testen, vanaf 1 stuk per item.

Eigen formulering

Helaas bieden wij geen mogelijkheid om uw eigen formulering te ontwikkelen.

Prijzen

Onze producten zijn interessant geprijsd, en uiteraard worden grotere afnamen beloont met extra korting. Extra korting geldt al vanaf 24 stuks en vervolgens bij 48 stuks etc. Voor grotere afnamen maken wij graag een prijsofferte op maat.