Over private label...

Wij zijn een private label producent uit Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verschillende beauty producten, zoals huidverzorging, haarverzorging en high-tech cosmetica. Wat ons onderscheidt van de rest is ons flexibele productieproces, waardoor we met lage minimum afnamen kunnen werken. Normaal gesproken kan een minimum afname voor een private label minimum oplopen tot 1000-5000 stuks per product. Maar vanwege ons productieproces kunnen wij uw eigen merk al produceren vanaf  12 stuks tot aan grotere volumes van 1000 tot 100.000 stuks. We bieden een zeer uitgebreid standaard assortiment van huidverzorging, zonbescherming, haarverzorging en professionele producten.

Hoe start ik?

Om te starten met een private label, kunt u in de eerste instantie vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bespreken dan graag alle mogelijkheden, dit kan per mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Wij sturen u graag onze productcatalogus met al onze standaard formuleringen, prijzen en aanvullende informatie.

Productietijd

De productietijd hangt meestal af van het gekozen product, de verpakkingen, design en de afname. Standaard formuleringen en voorraad-verpakkingen hebben een kortere productietijd. Wanneer u kiest voor een eigen formulering, dan zal onze chemist eerst een sample (of samples) maken die u kunt testen. Dit neemt wat extra tijd in beslag.

Minimale afname

De minimale afname voor onze standaard producten is slechts 12 stuks per product. Dit stelt u in de gelegenheid om kleiner te starten, of om eerst de markt uit te proberen.

Samples

We sturen u graag samples van onze standaard producten. Ook wanneer u uw eigen formulering heeft laten ontwikkelen, sturen we samples die u kunt testen. Wanneer u akkoord geeft op de sample, dan gaan wij aan de slag om uit product te produceren.

Eigen formulering

Bent u op zoek naar een speciaal product? Wilt u een een product met speciale ingrediënten of percentages? Dan kunnen wij uw product voor u op maat maken. rmulation? We bieden de beste prijzen in de markt! Prijzen en afnames voor eigen formuleringen zijn afhankelijk van het type product, verpakking en afnamen, maar in de meeste gevallen kan dit al vanaf 200 stuks per product.

Prijzen

Onze producten zijn interessant geprijsd, en uiteraard worden grotere afnamen beloont met extra korting. Extra korting geldt al vanaf 24 stuks en vervolgens bij 48 stuks etc. Voor grotere afnamen maken wij graag een prijsofferte op maat.

Sluit Menu