Minimale afname

Liever kleiner beginnen? Dat kan! Onze standaard formuleringen zijn leverbaar vanaf slechts 12 stuks per product. De prijzen worden lager bij grotere afnamen.

Kortingen gelden al per 24, per 48, etc.

Door ons flexibele productieproces kunnen wij zowel kleine als grotere orders leveren.

Over onze afnames

Normaal gesproken is het starten van een eigen merk cosmetica een prijzige aangelegenheid, omdat de afnamen vrij hoog zijn. Minimale afnamen van 5000 or 10.000 stuks per product zijn heel normaal. Voor de meeste (start-up) bedrijven en ondernemers zijn deze afnamen veel te hoog. En daar maken wij het verschil! Omdat ons productieproces heel flexibel is, kunnen wij vanaf slechts 12 stuks per product= uw eigen merk creëren. En wanneer de verkoop eenmaal piekt, maken we desnoods 100.00 stuks!

Van 12 to 100.000 stuks, wij zijn uw betrouwbare partner om uw bedrijf en merk te laten groeien. Hierdoor is het mogelijk om eerst een proeforder te plaatsen voordat u een groot aantal producten afneemt. Een succesformule die door de jaren heen heeft bewijzen zeer interessant te zijn!

Lees meer over prijzen, verpakkingen, design en logo’s in onze catalogus ( HIER op te vragen).

prices-and-moq-private-label-skincare-beauty-oil-serum-cosmetics-own-brand-low-moq-showee-body-organic-USA

Grote volumes

Voor grotere orders gelden hogere kortingen.
Voor vragen over private label projecten groter dan 1000 stuks kunt u contact opnemen met onze accountmanager.

Eigen formulering

Wilt u graag uw eigen formulering op de markt brengen? Wij ontwikkelen graag uw product volgens uw specificaties. Daarbij adviseren en begeleiden wij u natuurlijk altijd, ook op het gebied van wetgeving. Voor een eigen formulering zijn prijzen en de minimale afname afhankelijk van het gewenste product. Normaal gesproken kan dit al vanaf 500 stuks.  U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons met uw wensen en visie.

Sluit Menu