Cleansers

Op het gebied van reiniging bieden wij verschillende soorten cleansers. Wij zijn gespecialiseerd in vegan producten met organic gecertificeerde ingrediënten. Sulfaatvrij is standaard bij al onze producten. Voor onzuivere huidtypen gebruiken wij actieve werkstoffen zoals salicylzuur en AHA.

Verschillende cleansers

Kiest u voor een frisse wasgel? Of een milk met Benzoyl Peroxide voor de huid met puistjes?
In ons standaard assortiment bieden we een breed scala aan verschillende formuleringen om uit te kiezen. Liever een eigen formulering? Dat kan ook!

Cleansers

Maskers

Scrubs

Wij hebben we ons gespecialiseerd in diepe en milde reiniging. In onze product catalogus vindt u alle producten. Vraag de productcatalogus en prijslijst aan via ons contactformulier en we sturen u de catalogus per mail toe.

Toners, milks, wasgels, scrubs, peelings en maskers.. we hebben het allemaal. Een goede reiniging is immers de allereerste stap naar een mooie en gezonde huid. 

 

“Een goede reiniging is stap 1 voor een mooie huid”

Omdat wij geloven in de kracht van de natuur op een milde wijze, zijn onze producten sulfaatvrij en parabenenvrij.

Voor de onzuivere huid met puistjes bieden wij verschillende producten die zich richten op het verbeteren van deze huidproblemen.
Neem contact met ons op om uw eigen merk cosmetica te creëren!

 

Waarom een private label of white label?

Wanneer u meer wilt weten waarom private label interessant kan zijn voor uw bedrijf, merk or start-up, lees dan onze BLOG (in het Engels).
Vele beroemdheden, influencers en bedrijven gingen u reeds voor, zoals Drew Berrymore (Flower Beauty) and Jessica Alba (the Honest Company)