Ampullen

Voor speciale ampullen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialiteit is het verwerken van gel ampullen. Deze zijn gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten in een speciale, spuitvormig ampul.

Verschillende ampullen

Bent u op zoek naar een ampul met hyaluronzuur? Of liever met effectieve anti-rimpel peptiden?
In ons standaard assortiment bieden we een breed scale aan verschillende formuleringen om uit te kiezen. Liever een eigen formulering? Dat kan ook!

Vochtbalans

Peptiden

Aloe Vera

Als u op zoek bent naar ampullen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze specialiteit is een ampul met een gel textuur op basis van organic Aloe Vera Gel. We verrijken de Gel met een scala aan peptides, vitaminen en actieve werkstoffen. Deze ampullen zijn doelgericht ontwikkeld om te hydrateren, verjongen, liften, activeren en perfectioneren.

Wilt u de ampullen in een doosje? We hebben doosjes voor 5 ampullen die we voor u kunnen personaliseren met uw merk en logo.

 

“Ampullen zijn als supplementen voor de huid”

We hebben al vele soorten als standaard formulering beschikbaar. Denk hierbij aan anti-aging ampullen met verschillende peptiden zoals Matrixyl 3000 en Idealift. In onze catalogus vindt u alle ampullen met hun eigenschappen in een handig overzicht.

Ook glasampullen en vials behoren tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Plastic vials en mini-tubes zijn ook mogelijk.

Waarom een private label of white label?

Wanneer u meer wilt weten waarom private label interessant kan zijn voor uw bedrijf, merk or start-up, lees dan onze BLOG (in het Engels).
Vele beroemdheden, influencers en bedrijven gingen u reeds voor, zoals Drew Berrymore (Flower Beauty) and Jessica Alba (the Honest Company)